Kundcenter

Om Oss

Rödceder.se har under snart tjugo år sålt naturvänliga och ekologiska produkter för skadedjursbekämpning. Rödceders kunder väljer bort kemikalier och tillsatser i sina hem för bevisat effektiva naturprodukter.

Rödceders historia startade som den första producenten att ta fram rödcederolja i Sverige och har än idag sin tillverkning i en lokal i Uppsala. Därefter har produktutbudet vuxit kraftigt med olika naturliga sätt att motverka skadedjur i hemmet, på hotell eller andra lokaler. Rödceder.se har ett utbud som är utvecklat för dig som inte vill ha skadedjur som husdjur, kemikalier under kudden eller som inte vill utsättas för onödiga allergier. 

Rödceder.se har olika produkter som kombinerar eteriska oljor, feromoner och olika designer av fällor. Framför allt för att skapa ett modernt och hållbart sätt att ha ett skadedjursfritt hem. Kort sagt – man behöver helt enkelt inte gifter för hålla skadeinsekter borta.

Swedish Red Cedar Skadedjursspray är den mest populära produkten på Rödceder.se. Sprayen är utvecklad för att enkelt kunna appliceras runt om i hemmet för att snabbt och smidigt bli av med och undvika skadedjur. T.ex. kan man spraya på golvlister för att undvika silverfisk och i garderoben för att undvika klädesmal och pälsänger (ej direkt på kläder eller tyger).

Swedish Red Cedars helt naturliga ingredienser är försiktigt utvecklade och testade under strikta policys av skälet att göra våra ekologiska produkter till just det - helt naturliga och effektiva bekämpningsmetoder som inte innehåller några giftiga eller farliga ingredienser.

Produkter från Rödceder.se är säkra att använda i hushåll med både barn och husdjur. Förvara dock skadededjurssprayen på en säker plats eftersom den inte ska förtäras.

Rödceder.se
Strandvägen 19, 1 tr
114 56 Stockholm

Tel: 08-38 67 68
E-post: order@rodceder.se