Guide - bli av med myror

 

1. Vad är en myra?

2. Hur blir man av med myror

3. Röd cederträolja och rödcederträ mot myror

4. Mer om myror

 

 

Vad är en myra?

I Sverige finns det cirka 80 olika arter av myror. Den som är vanligast att ha problem med i hemmet, är svartmyran. Det är en liten svart myra på mellan två och fyra mm som gärna bygger bo i trädgården och dras till saftfläckar och annat gott som har spillts.

Hur blir man av med myror?

Myror kan man lätt bli av med genom att använda rödcederträ och röd cederolja, som är utvecklad för att vara effektiv mot myror. Rödcederträ finns i form av hjärtan, kransar, bollar, ringar och kuber och kan med fördel användas för att dekorera ditt hem, samtidigt som de motverkar myror. Att droppa lite röd cederträolja på ditt rödcederträ en gång i månaden, förstärker effekten.

Röd cederträolja och rödcederträ mot myror

Röd cederträolja är en 100 % ekologisk och giftfri produkt som utvinns ur rödcederträ från trädet röd ceder. Liksom rödcederträ avger rödcederträoljan en fräsch och behaglig doft som myrorna inte tycker om och därför undviker. Vi har nu utvecklat en ny rödcederolja som är ännu mer effektiv för bekämpningen av myror.

Mer om myror

Det finns ungefär tio biljarder myror i världen och i Sverige tror man att det finns cirka en biljon myrindivider av ungefär 80 olika arter. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt

Moms visas: