Så håller Diana sitt hem skadedjursfritt!

Ewelina (Skadedjursspecialist)

Hemma hos HomecookingDiana: Så håller Diana sitt hem skadedjursfritt – med rödceder från Swedish Red Cedar!

Vi hälsar på hos vår kund Diana, även känd som HomeCookingDiana på Instagram, som har gjort sitt hem skadedjursfritt med hjälp av rödcederprodukter från Swedish Red Cedar. Här delar hon med sig av sina bästa tips och berättar hur dessa produkter inte bara håller mal och silverfiskar borta, utan också ger en härlig doft i hemmet – och hur det faktiskt kan vara ganska kul att använda dem!

Hej Diana! Berätta, hur kom du först i kontakt med rödcederprodukter från Swedish Red Cedar?

Hej! Som så många andra var jag trött på att hitta små hål i mina kläder efter malar och silverfiskar i badrummet. Jag ville ha en naturlig lösning, utan starka kemikalier. Då upptäckte jag Swedish Red Cedar och deras fantastiska rödcederprodukter. Jag började med att lägga några små rödcederkuber vid handfatet i badrummet och i garderoben. De är så enkla att använda och, bäst av allt, de fungerar!

Hur använder du produkterna från Swedish Red Cedar i ditt hem?

Jag började som sagt att använda rödceder i badrummet och garderoben för att hålla borta silverfiskar och malar, men nu har det blivit en del av min rutin i köket också. Genom att fylla en sprayflaska med vatten och tillsätta några droppar rödcederolja får du ett naturligt rengöringsmedel som håller köksytorna fräscha. Det fungerar helt perfekt för att hålla mat och torrvaror säkert! Dessutom älskar jag att använda era skoblock och rödcederpåsar för mina skor. De håller fukten borta och mina skor fräscha. Det är så otroligt enkelt och effektivt.

Det låter superpraktiskt! Har det gjort någon skillnad i ditt hem?

Absolut! Jag har inte sett en enda silverfisk i badrummet eller några småkryp i köket sedan jag började använda produkterna från Swedish Red Cedar. Det är fantastiskt hur bra produkterna är – och som en extra bonus doftar hela huset fantastiskt. Det känns nästan som att ha en miniskog inomhus

Har du några tips för andra som funderar på att börja använda rödceder?

Mitt bästa tips är att börja med de områden där du ofta ser problem med skadedjur, som i garderoben eller badrummet. Lägg ut några rödcederkuber impregnerade i rödcederolja, och du kommer snabbt märka skillnaden. Glöm inte att du kan spraya lite mer rödcederolja på kuberna när doften börjar avta – det håller dem fräscha längre!

Sist men inte minst, varför gillar du just rödceder från Swedish Red Cedar?

För att det funkar mot ALLT – mal, silverfiskar, småkryp i köket. Det är naturligt, enkelt att använda och jag älskar att jag slipper oroa mig för kemikalier i hemmet. Dessutom är deras produkter snygga och praktiska, så de smälter in perfekt oavsett var du placerar dem!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.