Vad är rödcederolja?

Rödceder är ett typ av träd som tillhör släktet enar. Rödcederolja är en eteriska olja som är utvunnen från löven på grund av sin bevisade goda effekt mot skadedjur. Rödcederolja är 100% naturlig och giftfri bekämpningsmdel som inte är farligt för människor eller husdjur. Eteriska oljor kan hittas i godis, tvålar och parfymer t.ex. Rödcederolja bör ändå undvikas att sväljas på grund av sin frätande effekt. 

Vad använder man rödcederolja mot?

Rödcederolja fungerar mot de flesta skadedjur, såsom silverfiskar, pälsängrar, myror, vägglöss, mal, kackerlackor och kvalster. 

Hur använder man rödcederolja?

Rödcederolja kan användas runt om i hemmet där skadedjur ofta förekommer. Generellt sätt bör du alltid applicera rödcederoljan vid öppningar, golvlister och sprickor där skadedjur kan lätt ta sig in. Du bör månadsvis göra om processen för att försäkra dig om att rödcederoljan fortfarande är fräsch. Med tanke på rödcederoljans flyktighet bör man avända sig utav ett rödcederträ såsom rödcederbollarrödcederhjärtan eller rödcederringar för att få en mer långvarig effekt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt

Moms visas: