Rödcederolja

€16.59
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Dessa rödcederspånpåsar är ett måste för dig som vill undvika dålig lukt från skor och träningskläder. Lägg rödcederpåsarna i dina använda skor eller i väskan med svettiga träningskläder. Rödcederpåsarna drar åt sig fukten från kläderna och skorna och avlägsnar odören av svett för att istället efterlämna en svag och behaglig doft.

 

Dessa sulor mot svett är formade för att passa såväl skor som stövlar. Använd dina sulor mot fotsvett dagligen efter användandet av skor, eller låt dem helt enkelt ligga kvar i träningsväskan. Din hall kommer då att börja lukta fräscht av en svag doft av skog istället för att lukta obehagligt av svett.

Rödcederspån är bra såväl mot fukt och dålig lukt som mot skadeinsekter och ohyra. Häng din rödcederspånpåse på en klädgalge för att skydda dina kläder mot mal och pälsängrar, eller lägg den i badrummet för att motverka fukt och samtidigt hålla silverfiskar borta.

En rödcederspånpåse går lika bra att hänga på en galge tillsammans med kläder som att stoppa i skor och stövlar och om du vill förstärka både effekten och doften av dina rödcederspån kan du spraya lite rödcederolja på påsen en gång i månaden.

Rödcederspånpåsen är ca 5 × 20 cm. Storleken kan variera något då de är handgjorda.

En förpackning innehåller två rödcederspånpåsar.Olja + Trä Kampanj

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaSuomiDansk

Näytä ALV: