Rödcederolja

€40.07
Norm. €91.51. Säästät €51.44 (56%)
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Detta paket innehåller Mallfälla + Röd cederolja spray 75 ml + Rödcederbollar 15 st.

Denna malfälla drar till sig mal som känner av feromonerna som fällan avger. När en mal har lockats till en malfälla fastnar den i klistret som sitter på malfällan. Det är malhanarna som dras till denna malfälla och fastnar, vilket medför att malhonorna får färre hanar att para sig med och därmed minskar malpopulationen kraftigt.

Denna rödcederolja spray kommer i en sprayflaska med 75 ml, som räcker extra länge. Röd cederträolja är mycket effektivt mot mal och andra sorters skadedjur. Den är 100% ekologisk och helt giftfri och skrämmer bort mal och annan ohyra genom sin doft. För människan luktar oljan gott och fräscht och den används bland annat i parfymer. Insekter och skadedjur tycker dock inte om doften och undviker den helt.

Dessa rödcederbollar är vackra handgjorda bollar av cederträ som kan placeras på de platser i ditt hem där du vill bli av med mal eller förhindra att andra skadeinsekter tar sig in. De doftar, liksom cederolja, gott och fräscht, men skyddar mot ohyra som inte tycker om doften. För att förstärka effekten av dina rödcederbollar kan du med fördel spraya cederolja på dem ungefär en gång i månaden.Olja + Trä Kampanj

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Asiakkaan alue
SvenskaSuomiDansk

Näytä ALV: