75ml rödcederolja mot vägglöss

ödcederolja mot vägglöss är speciellt framtagen för att fungera mot just vägglöss. Rödcederolja mot vägglöss fungerar alltså bättre mot vägglöss än vanlig rödcederolja. Rödcederolja mot vägglöss är resultatet av flera års forskning i våra laboratorier och innehåller såväl rödcederolja som andra ekologiska och eteriska oljor i en unik kombination som avskräcker just vägglöss.

 

Rödcederolja mot vägglöss är ett effektivt medel för att bli av med vägglöss. Denna cederträolja mot vägglöss är 100% giftfri och ekologisk och du kan använda den på alla platser du vill få bort vägglöss ifrån.

Rödcederolja mot vägglöss är ett kemikaliefritt alternativ att bekämpa vägglöss på. Du behöver inte använda gift mot vägglöss för att bli av med vägglöss, då Rödcederolja mot vägglöss är effektivare än medel mot vägglöss som innehåller vägglöss gift.

För att förlänga effekten av Rödcederolja mot vägglöss kan du med fördel spraya detta medel mot vägglöss på rödcederträprodukter som rödcederbollar, rödcederhjärtan eller rödcederkuber. Eftersom Rödcederolja mot vägglöss innehåller eteriska oljor, är den flyktig, och effekten mot vägglöss förlängs om du sprayar ditt medel mot vägglöss på produkter av rödcederträ.Sorry - this product is currently not avaiable for purchase.

To the web shop's start page »

Sitemap »

Item ID:
ROL 501


Olja + Trä Kampanj
Recommended products

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Categories
Customer's Area
SvenskaEnglishSuomiNorskDansk

Show VAT: