75ml silverfiskmedel

Rödcederolja mot silverfisk är speciellt framtagen för att fungera mot just silverfisk. Rödcederolja mot silverfisk fungerar alltså bättre mot silverfisk än vanlig rödcederolja. Rödcederolja mot silverfisk är resultatet av flera års forskning i våra laboratorier och innehåller såväl rödcederolja som andra ekologiska och eteriska oljor i en unik kombination som avskräcker just silverfiskar.

Rödcederolja mot silverfisk är ett effektivt medel mot silverfisk. Rödcederolja mot silverfisk är 100% giftfri och ekologisk och du kan använda den på alla platser du vill få bort silverfiskar ifrån.

Rödcederolja mot silverfisk är ett kemikaliefritt alternativ att bekämpa silverfiskar på. Du behöver inte använda gift mot silverfisk för att bli av med silverfiskar, då Rödcederolja mot silverfisk är effektivare än medel mot silverfisk som innehåller silverfisk gift.

För att förlänga effekten av Rödcederolja mot silverfisk kan du med fördel spraya cederträolja på rödcederträprodukter, som rödcederbollar, rödcederhjärtan eller rödcederkuber. Eftersom Rödcederolja mot silverfisk innehåller eteriska oljor, är den flyktig, och effekten mot silverfisk förlängs om du sprayar ditt medel mot silverfisk på produkter av rödcederträ.

För att bli av med silverfisk snabbare kan du komplettera din silverfiskspray med en silverfiskfälla.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
EU46-ROL75-SIHO


Olja + Trä Kampanj
Januari erbjudande

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaEnglishSuomiNorskDansk

Vis moms: