75ml rödcederolja mot pälsängrar

Rödcederolja mot pälsängrar är speciellt framtagen för att fungera mot just pälsängrar. Rödcederolja mot pälsängrar fungerar alltså bättre mot pälsängrar än vanlig rödcederolja. Rödcederolja mot pälsängrar är resultatet av flera års forskning i våra laboratorier och innehåller såväl rödcederolja som andra ekologiska och eteriska oljor i en unik kombination som avskräcker just pälsängrar.

 

Rödcederolja mot pälsängrar är ett effektivt medel för att bli av med pälsängrar. Rödcederolja mot pälsängrar är 100% giftfri och ekologisk och du kan använda den på alla platser du vill få bort pälsängrar ifrån.

Rödcederolja mot pälsängrar är ett kemikaliefritt alternativ att bekämpa pälsängrar på. Du behöver inte använda gift mot pälsängrar för att bli av med pälsängrar, då Rödcederolja mot pälsängrar är effektivare än medel mot pälsängrar som innehåller pälsängrar gift.

För att förlänga effekten av Rödcederolja mot pälsängrar kan du med fördel spraya din cederträolja mot pälsängrar på rödcederträprodukter, som rödcederbollar, rödcederhjärtan eller rödcederkuber. Eftersom Rödcederolja mot pälsängrar innehåller eteriska oljor, är den flyktig, och effekten mot pälsängrar förlängs om du sprayar detta medel mot pälsängrar på produkter av rödcederträ.

För att bli av med pälsängrar snabbare kan du komplettera din pälsängerspray med en pälsängerfälla.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
ROL 301


Olja + Trä Kampanj
Januari erbjudande

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaEnglishSuomiNorskDansk

Vis moms: